IFIG SFT21

 

 

 

 

 

 

 

Poseban i samoodrživ sistem koji osigurava uspjeh.      SFT21 poslovni koncept  Online poslovno-društvena zajednica (franšiza)

Gradimo zajedništvo

Ovdje je umjesto konkurencije glavni princip zajedništvo, što među članovima razvija kvalitativno drugačije odnose. Svakom članu je u interesu da svi ostali članovi budu uspješni, jer od toga svi imaju koristi. Ovaj model zato daje najbolju internet zaradu.

 

Donesite odluku

Ako znate da možete bolje i više. Ako imate hrabrosti da mijenjate život. Ako Vam je dosta čekanja od prvog do prvog. Ako Vam je penzija ili plaća nedovoljna za život. Ako želite imati više za sebe i svoju obitelj – Onda je ovo je prava prilika, a pravi trenutak je SADA.

Nemate rizika

Svaki član može bez ikakvog rizika testirati sistem i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelini, dok član koji odluči nastaviti poslovanje, potpisuje franšizni ugovor.

 

Pošaljite nam upit, javite se bez obveze.

Znamo da na ovoj web stranici ima puno informacija i tu smo da vam sve pojasnimo. Možete se javiti putem kontakt forme ili direktno na:
Email: augustovicd@gmail.com

Model je jedinstven po tome što svi zarađuju.

Sistem je postavljen tako da postoji samo jedna zajednička matrica koju pune svi članovi zajedno. Način punjenja matrice je potpuno automatiziran na način da se matrica ravnomjerno puni. Tako svaki franšizer dobija svoje članove bez obzira tko ih je doveo. Također znači da kod nas nema konkurencije (crossline) i da svatko dobija zaradu.

Ovdje me možete kontaktirati

Moja preporuka odluka je na vama

    Odgovori

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *